hemma igen,

hejsan aaaalla. jag har ju inte bloggat på en heel vecka, & har faktist inte ens sakat det (a)
men jag var i gotland, någonstans i fårö. & vi var ju där med konfan så det va inte speciellt kul. inte alls ..
bara tiden med dig bästids, vi fick faktist gå omkring vart vi ville, och det fanns inga gränser man inte fick gå på. men det typiska var att det fanns ju ingenting, verkligen ingenting där vart vi var, hästar, landskap & typ väg.
Visby låg typ 100 år därifrån, herregud, måste bara säga att några psalm sånger har fastnat i huvidet på mig, och orden i dem där låtarna ääär heelt sjuka faktist, ofta att gud ligger närmare än hjärtat :S det är helt sjukt, han skrev säkert själv dem där låtarna om sig själv för att han ville få mer självförtroende, tänk om jag skulle göra exakt som han, så alla kunde sjunga härliga låtar om mig, men jag lever ännu, men hur som helst så tog vi foton där, i det där ödet och jag fick en stöt av en koss stängsel när jag skulle gå över, det var som en chock för att båda var helt inne att komma ut ur staketet.
hahah, jamen vi hade allafall skoj när det gällde att komma bort från dem där stugorna, ibland var det skoj.
men näst sista dagen besökte vi Visby, och det var härligt väder, jätte coolt eftersom hela veckan var det fittväder, regn & sådant. men jag hittade en plånbok och tog såklart den.. nej det gjorde jag inte utan en man kom helt stressad upp för trapporna och snakcade i telefon, så fråga jag om det var hans, eftersom id-kortet liknade honom, och jag räddade faktist hans liv, plånboken hade ganska många kort och skit, men jag fick en behärskad hunding av honom, och jag hade lite tur för att jag kunde köpa ett par fina svarta ballerina skor som kostade hälften av priset, så avslutade den historien, men sedan skulle vi fika med konfan, typ på en gräsmatta, men jag och carro satte oss med ett par hetingar som solade och ena stammade typ all the tima, stackarn skämdes säkert as mycket.
och igår; skulle vi vandra i Visby igen i 3 timmar ungefär. jag och calin fick en massa gratis saker eftersom vi fjäskade as mycket, vi mobbade en man som inte visste vem paris hilton var, han trodde att hon var ett band, (?)
ja men så tog vi okcså foto med en man som sålde gotlands saker, och vi frågade om han sålde en tröja vart det stod: stockholm på. men dt var ju en gotlands butik, men mannen var såå söt.
och sen så kastade jag varor på carro i en anann butik, och mannen där inne fick damp för att vi tog sönder halshband, hah ingen respect, skoja men vi råkade skvätta vatten på 2 killar, men sen fick vi reda på att mannen som inte visste något om paris hilton var hans KUSIN! och vi skratade as mkt för att vi sa elaka saker om honom.
stackars oss, vår vanliga otur, men dem fick visa oss till hamnen, men innan det så snakcade vi med en man som faktist hade bott i gotland i 7 månader bara och kunde bra svenska, sen sa jag elaka syrianska ord till honom, men han ba skrattade,sen övertalade vi honom att vi fick is-saft eller vad det nu hette.
sen hände det annat skoj men jag orkar inte berätta allt för att det skulle bli typ dubbelt långt som det här.
men här får ni några bildero ;
pusspuss/ jhuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0