en del av mig

hejsan har faktist lust att blogga! jag fantiserade faktist att min blogg skulle vara med på metro eller något helt skumt som aldrig skulle kunna hända, efter det finns över 100 personer som är bättre än mig att blogga, jag är bara " en utav dem som har blogg ".ja, jag har ingen speciell blogg. eftersom jag inte tar foton överallt ute, och typ... sånt. men ni får nöja med allt som JAG känner och hur JAG skriver och så. det är inte ett måste att läsa min blogg, det är bara jag som vill att ni ska kommentera och läsa så jag kan vara med i metro ! puss / jhuss

godmorgon -

hejsan sötnusar, igår la ja mig vid 4 tiden, fast jag var inte så trött som jag trodde att jag var.
jag duschade vid 2 tiden och sen började jag plötsligt städa toan,  mirakel att pappa inte vaknade under den tiden. bror sov redan, men mamma var där nere och gjorde något. sedan när jag hade bestämt mig för att gå och lägga mig så såg jag två papperslådor uppe på min garderob, jag tog ner dem och såg en massa gamla leksaker, jag tänkte att vi kudne slänga bort dem och fylla lådorna med något vettigt istället för att ha dem där nördsakerna där. sen dök det upp en jätte läskig clown leksak, hah den skrämde mig så jag kastade den på min fåtölj, och sen dök en aas gammal barbie docka som var mammas barbie docka när hon var ung, sån där barbie med ögonlock och tjockt lager mascara typ. mamma hade klippt av dockan sitt hår sa hon, och jag la den i hallen, vet inte varför. jag packade ihop lådorna och sen letade jag och mamma efter den där barbie dockan men den var borta! i en hel kvart letade vi efter den på över våningen. ingen av oss hade varit där nere. och den fanns inte ens i lådorna. det va as läskigt, eftersom vi tänkte att den skulle komma och klippa av mammas hår som mamma gjorde mot den, haha stackars oss. vafan tänkte vi  på egentigen?
men det läskigaste var... att den är fortfarande borta :( !

pusspuss, J

vilken ska jag ha ?


elegant.

hejsan små muffins, ! idag var jag i stan med bvän. jag köpte en sjal, en stickad kofta och ett svart linne.
mer blev det inte för min del, sedan så åkte jag tåg till älvsjö & mötte amanda sexbomben. strax efter befann vi oss hos hennes mosters hus hon fyllde år. vi stannade lite vid tv;n med alla fina spanska gäster. och sedan stack vi när vi insåg att klockan redan var.. lite över 7. nrj hade redan börjat. vi tog tunnerbanan från hagsätra, och sen när det va slussen råkade vi gå av på fel & vi va tvugna att vänta på nästa tåg. så mötte vi jess & olls och linus i stan, men han den där linus stack efter ett tag. jag hade med min väskan så det såg huliganist tråkigt ut med den, annars var det prima. och det var nåhon jävla äckel man som va heeelt iskall helt ensam mitt bland fol på kungsan och stod som en lång pinne utan liv i sin kropp och var bakom mig. när jag flyttade mig tafsade han mig, haha sa det till olls.hah men ja flyttade mig och sen så var han typ.. 3 cm från mig igen. hans livlösa ansikte var fortfarande där. haha låter som en skräck film. OCH LADY GAGA VAR OOCKSÅ DÄR. hon var en äkta gangster etfersom hon fafsade på sin fitta, fett synd. a men sen så tog vi tåget hem någon tid, sen kom jag till tha hood vart jag bor & mötte caroline, paulina och 3 till. och va ute ett tag och sen svängde jag in till mig och kom hem för en timme sen typ.    pussar lil jhuss wayn

rip header

tjabba idag ska jag leta efter en ny jacka plus en kofta, & sen så ska jag på nrj med amanda och ska tydligen kanske möta några in tha sthlm. men jag ska börja fixa mig, tänker inte sittna här och ruttna.
haha min ena hand är really cold, och min hand på minner om en människa. mitt pekfinger pekar på CARRO !
fan va töntig men jag är faktist helt ensam på övervåningen, vet inte varöfr jag skrev det men det är kanske därför det är så kallt för mina händer (?). aja. böt header - det va det ja skulle säga.

love you gays.

sexy readers

hejsan sexy readers, idag redovisade jag matte stg 12. tycker faktist att jag är cool nu, skoja men har g nivå nu och jag ska kämpa till omöjliga vg steg, haha komer inte att funka x)
men hur som helst skulle vi till leksaks affären med putte johan, amanda calin & jag för att..gö något? hah sen skulle johan till sin buss,och sedan stack amanda, vi väntade på tåget till rönninge med putte i en timme typ :)
alla trodde säkert att vi va typ peddo kameler, haha mammut david.
aaa men det var ganska roligt idag i skolan eftersom vi va i willys och köpte klubbor med linus, och carro och linus kom på.. att det hade gått i kassmyra SAMTIDIG !

carro ; min mamma jobbar där uppe i kassmyra !
Linus; fett coolt jag gick är !
carro; näähe, haha jag gick ju där !
Linus; hahah jag gick i klass A!
carro; jag gick i C! Va synd att vi inte kommer ihåg varandra !

haha, & så vidare ;)
imorgon ska jag till nrj med heta amanda och typ (???) OM det är fint väder, annars ska jag ha lonely times on my own,
men imorgon ska vi till stan, kanske.

puss

no rubrik at all

heeejsan igen! måste ba säga att jag & amandu upptäckte en fin bolero kofta, eller ja en stickad kofta i h&m som var as fin. kommer säkert se ut som en kamel med den. men den var allafall superduper söt.
, cooling jhuss säger hejdå
och att.. JAG HAT BARA 23 LÅTAR PÅ MIN IPOOOOOD, HAHAHAHA !


(...)

ica maxi

hejsan sexi mamas, idag var jag och handlade mat med min pappa, det var så länge sen jag har haft greppen om en kundvagn, haha för det första fastnade jag på en massa gallren och tappade typ hälften av kläderna, hah stackars mig.
sen så spillde jag vatten på mig frö att jag kollade på en as fin stor växt som skulle passa till mitt rum (a)
och hittade inte en sak som jag och min bror letade efter typ 100 år tills vi frågade en heting som arbetade där.
ja men hur som helst åt jag mc donalds och 2 korv med bröd. haha ni vet ju hur mkt äckligt jag äter nu för tiden.
och när jag kom hem stack jag till käraste på en het walk together, och sen så.. åt vi återligen hemma hos henne.
och jag saknar lilldavid, han va sjuksjuk idag :(  , precis som jessica och callin !
haha offter christimas carol,


hejdå .

offer dag

hejsan. idag var carro tydligen.. friskt sjuk. ont i kroppen efter en hemsk sjukanfall :( stackars carro ! hon lider så mkt.
haha,idag va också david sjuk, så patrik pluggade med oss..
gjorde lite matte och kurs idag. haha kommer aldrig hinna att lämna in jävla frågorna till imorgon, men vi hade jumpa, och vi spelade fotboll. amanda va värsta torres medans jag gled omkirng med jessica med min brända tunga av varm choklad. hah fett synd det gör fortfarande ont.. carro kom senare och hämtade engelska läs bok, och stannade ett tag till och sedan åkte hon hem.. haha vad ska jag skriva nu då? jo.. att jag måste verkligen fixa mina låtar på min ipod. haha alla börjar med värsta självmordspiano. och sen lil wayne §. men dem får stanna kvar, måste fylla på och tyvvär ska jag radera amandas " tumba gangstah låt ".

kisses, sexi jhuss

tjingeling

hejsan! jag redovisade svenskan idag ! wooohoo ! skoja, men tänk att vi blev klara med steget typ.. på 2 dagar :)
vi pluggade med amanda, och efter lunch satte vi oss i ett grupp rum med putte och david. sen kom axel och emelie från ingensrans, och typ några til typ, aja men det gick inte att plugga etftersom det blev en massa prat. men sen gick alla och amanda och carro skulle till fumba eller vad dom nu gjorde, ja stannade med shoan så länge. jag pluggade typ inget på eftermiddagen, men det är så jobbigt ibland att arbeta och skit! när vi skulle ha återsamling fick jag och carro kvarsittning eftersom linus mobbade oss,skoja men han fotode mig & amanda när hon skulle noppa mina fitt ögonbryn. hah det gick inget vidare, jonny fick typ arghetsdampen på oss. och vi var tvugna att sitta och plugga i klassrummet, men han fick arghetsdampen igen för att vi pratade så mycket när amanda och jonny hade ph. hah så vi satte oss utanför istället. men jag hann faktist svara på 2 hela fråger, tack vare lollo. haha!
efter sklan skulle putte och david och vi till amanda men sen skulle vi åka hem till david, men jag och axel missade fucking bussen, busschauffören ba stängde dörrarna precis när vi skulle kliva in, äckel!
så vi promenerade tillsammans till kassmyra och sen mötte vi carro och patrik. så söta!
orkar inte skriva mer, men ska bara säga: adios!

(puss)

sötnosar

hejsansvejsan. jag faktst jobbat as mkt med svenskan, och lite bra med matten. ja kommer aldrgi få mer är G på matten kan jag bara säga helt rakt ut, MEN vi satt och "pluggade" ett bra tag med putte och david, såå söta. och sen så .. efter skolan följde alla med och köpte min rouge som jag skulle köpa, tyvvär fanns den inte som jag ville ha så var tvungen att köpa en annan, men hur som helst stack vi till skolan och mötte carro igen, och så åkte axel,christian,putte och david, amanda och carro hem till mig, vilket var ganska pinsamt haha xd dem fick se mitt fula konfirmations foto, fyy asso! sen så åkte vi tillbaka till tumba för att putte skulle på fotboll. haha vi 5 åkte sedan hem till mig och åt. sen kom min pappa och som vanligt var han muppig. haha han måste alltid hålla påå sååå. sen gick vi hem till carro och kollade på en het film, men amanda gick hem redan då, hon var trött :(, vi åt guds godisar hemma hos carro, haha tack vare felicia som började sukta oss med dem.

fortfarande den "stora frågan", ska jag heta josephne på pea?  det kommer säkert inte matcha in med mitt blogg namn.
och jag vill heta J.blogg.se , men det funkar inte hur mkt jag än försöker !

pussar, jhuss

bästa som finns

det bääääästa som fiinns när man är i hungersnöd av något av socker:
MARABOU SWEITSHER NÖT !


jag loooooovar . till dem som inte är allergiska dåra! mitt finger siktar på CARRO

love
jhuss

plugga hela åttan

nu är det så att dem har höjt stegen i kunskapsskolan så det nlir svårtare att få G och VG och MVG.
jag hat till och med dröjt ner lite med stegen, men mitt knep, allas knep är .. att plugga så mkt som möjligt i åttan, vi som tänkte skita i spanskan men jonny sa att vi måste allafall få G. OOOMMMÖÖÖÖÖJJJLIIIIIGGGTTT ???
spanska är typ världens svåååraste faan, men jag ska försöka jobba, så bra som möjligt ! med guds halsband på mej, hah pinsamt guld kliar mig så jag kommer knappt ha på mig den!
jobbade med steg 12 idag, som motsvarar bara G nu plötligt. på matten! och jag fattade bra men sen.. plötsligt var stegtestet helt skumt när jag försökte göra det. annars var det lätt. när gyds carro gav lite tips.

skolan blev till klockan 3 för mig, mimmi, dennis & lovisa efter som vi skulle jobba över idag på måndag. och ha ph-samtal, det är lite sjukt eftersom vi måste ställa upp stolar både där ute och vårt klassrum, äckel stolar som ba faller ner när jag försöker sätta upp dem (a)

sen stack jag till carro eftersom vi skulle äta dem kvarglömda kakorna, prinsess tårtorna !
ja och vi kollade ännu en på en film, som sög kuk verkligen.

och dagens fråga blir... ska jag heta josephne@ på pea ?



/ jhuss

nattvarden (?)

fattar bara inte varför det heter så, tror att ingen fattar. men hejsan ändå !
min mamma och pappa var hos carros famij + lite av släkten. och det såg så roligt ut när pappa lekte att han fattade vad några sa på syrianska, hah fett synd om dem ba sitta där som offren, men det såg ut som dem trivdes, haha.
vi lekte att vi var gossip girl rika med våra fina choklad ask. hah sen kollade vi på WRONG TURN filmen som jag såg med bellhoe en dag innan gamleby kom jag på nyss. stackars missfoster människor, hah. annars är den rätt så ointressant den där huligan filmen. MEN ska säga när jag får in mobil sen, orkar inte med den här jävla nöt mobilen.

hade tråkigt när jag kom hem så jag tog foto på lite "bra saker"  som jag har ;
 doftar jätte gott !
 gör fransarna långa & smala
 ganska bra puder, gör den slät
 speglar.. har jag många i mitt rum.
en ipod.. måste alla ha !
en bra borste för tex om man fönar, gör håret rakt !



jhus /

jackueta

hola sex bomber.
ska ha mitt kors imorgon, jag tycker att den är het som en get. skoja men .. alla kommer tro att jag är värsta guds barnet med korset, stackars mig, skoja. hahahhaa jag är helig nu (?)
haha jag fattar inte poängen varför man konfirmerar sig .. mamma sa att det va då man kunde gifta sig men det var tydligen inte så det var.

bara för att hani fick 6000 kroner för att han inte behövde samla in sina pengar till sina fijol lektioner!
han sa: jag sparade. / han gjorde inte ens det. vilken luring



xoxo jhuss

VARFÖÖÖÖR?

mitt öga känns obehagligt när jag blinkar. det ska inte va så? fortfarande samma öga, och den är heeelt jävla svullen, läkaren gav mig recept till ögondroppar, men dem har inte hunnit köpa det än.
använder andra ögondroppar som hjälper fakstit. det gör så att det inte är så obehagligt när jag tittar ner.
hjälp mig, :( ?
<3

black and white

tjabba tjena haloj.
ska kolla snart på den där filmen med will smith.


hoooola

som sagt, jonny kom inte på vår konfirmation.
och en sak.. att min mamma och pappa kommer skämma ut sig såååååååååååå mycket imorgon,
för att då ska dem äta middag med carros säkt. vi plus våra föräldrar (?) vad kommer dem snacka om.
det är ju pinsamt, såklart att de har träffats innan. men ooh mamma kommer fråga så jävla mycket om allt -
det är juuuu uppenbart. herregud.

men, love u cupcakes.


konfirmationen

idag konfirmerade vi oss, och min mamma grät typ hela tiden, hur kan man gråta för att någon konfirmerar sej xd ?
haha aja, men ni får inte veta vad jag fick. calin åt hos oss med våra jesus gäster.

men när vi skulle gå från kyrkan råkade jag halka med dem där vita kläderna, det va lite embarrasing.
jag tänker inte berätta vad som hände, orkar inte.
men ni får se lite bilder från den "stora dagen" skoja, men a:

google önskemål

hihi jag hade inget bättre för mig nu så jag sökte på saker som jag skulle vilja ha, eller som jag bara tycker om eller måååste köpa!
1. underbar väska, jätte fin också. från miu miu. kostar säkert as mycket
2.  koftor, mååååste köpa det. skriver redan in det på min " köplista "
3.  As söta solglasögon från topshop, men skulle aldrig våga gå ut med dom. provart såna också
4 .  Jag tycker bara att klänningen är gullig, skulle kunna ha på mig den faktist, eller inte?

life of jhuss

har faktist tänkt på att byta namn till: josephne på pea.
har gjort en gratismedlem pea för att ingen ska kunna sno pean xd
haha tönt jag, men jaaaa imorgon ska jag konfirmera mig. och JA jag ska fortfarande vara Maria, hah xd
det kommer bli hur pinsamt som helt om jonny kommer dit, haha vi sa åt honom vart det låg. gud va pinsamt egentligen, lite pedofiliskt också, men det är ju vår lärare, men det gör inget.
snart ska jag börja städa, och sen ska jag nog äta, har redan ätit 2 mackor, men.. vem blir mätt på det liksom?
jag fryser faktist, sitter här med täcke.

10 poäng till mig fakstist att jag var utan mascara idag, fast jag hade verkligen sug till att lägga mascara,
men jag får inte eftrsom mitt öga ni vet???
och amanda stoppade mig.
ännu ett par poäng till mig etfersom jag tog tag i 2 saker som jag hade rest på. kristendom / judendom grejen.
+ rummet som vi skulle rita för 100 år sen i 7;an.
och jag blev färdig. blev ganska nöjd men vet att jag ändå kommer få typ.. IG + på den ?
haha suger verkligen på att läsa instruktionerna, stackars mig.
och amanda hade ritat in en garderob i väggen, ( hahah )
men.. mamma var en ritkig paparazzi idag på morgonen när jag skulle gå. hon började ta en massa närbilder på mig.
jag raderade alla fast det blev kvar.. 3 bilder som är hur sexigt fula som helst.
men .. jag kan bjuda på dem  - haha så jäävla fuula och utan dom där prickarna så ser det ba ännu värre ut.

- på lördag !

hejsan läsare!
jag ska konfirmera mig på lördag klockan 11. haha, gissa vart ?
men JA jag ska vara maria, jesus heta mamma.
jag ska använda filips hjälm som mage, haha det ser fan äkta ut.
jamen.. jag skulle bara säga det.

puss

första skoldagen

tjabbahejhej, det har börjat en ny kille som heter typ dunal eller nåt, han bodde i skåne förut, så han har skåne dialekt, vilket är ganska coolt! vi hade olika tävlingar idag, eller aa kickoff eller vad det heter?
men vi fick 6 poäng av typ 20. hah vår klass suger vekligen. & det ända man kunde vinna var en.. nalle. och jonny som verkligen ville ha den i vårtklassrum. händelse innan det var att mitt öga fick sin damp igen, som jag skrivit innan i min blogg! Och den blev heelt röd. jag & amanda frågade Rosie vad vi skulle göra och vi snackade med jonny också, han sa att det va bäst att gå till sjukhuset som inte låg så långt, det började regna, och stackars amanda hade typ ingenting på sig, hon var totally naked! nej men när vi väl var framme ös regnade det, och mitt hår hade blivit äckligare, vi frågade vart ögonmottagningen låg, eller amanda gjorde det för att hon såg bättre än jag xd ja men vi gick dit och jag satte mig på en stol och en man kollade i mitt öga genom världens största microskåp, eller vad det nu var, olika ljus och grejer, sen frågade han om det gjorde ont vid örat, sen började han typ smeka min kind haha sen han ba; hur gammal är du? jag ba; fjorton..  han va lite skrämmade då, och jag fick typ 100 olika ögondroppar i ögat. när han hade tvättat av min mascara och halva mitt smink vid kinden så hållde jag för, inte bara för det, utan mitt öga var as rött där nere, Rosie sa till och med att jag kunde bli blind!!!! eller om jag upfattade det fel ? men.. klockan 5 är det jesusmaria konfa, så jag måååste duscha snart.. nu egentlgien.

-  puss


josephines tankar

SOM SAGT BEHÖVER INTE NI LÄSA DET HÄR, UTAN DET ÄR BARA MINA EGNA ELAK ANTECKNINGAR, SOM JAG SKIRVER IBLAND, SÅALLADE JOSEPHINES TANKAR.
ALLTSÅ.. MINA TANKAR,
pussjosephine



jag tycker att det är elakt att punktshop inte har tröjor med lil wayne, men bland annat eminem + andra !
han sa: vi har inte honom... men vi har eminem ( och gjorde något med blicken )
vad menade han med det, typ som att jag plötsligt skulle ba; goo eminem, i like u now !
no way!

det är elakt att det inte finns något som heter, allergiskt utan smink, det skulle jag vilja vara så att alla inte behövde säga; palla ha smink varje dag!
haha jag kommer ha den bortförklaringen, " allergisk utan smink " så var beredda på att jag kommern använda det uttrycket.

jag tycker inte om sjukdomar som bara kommer upp från ingenstans, typ huvudvärk, som om hjärnan skulle få typ damp och den blir sjuk eller nåt, sen bildas det huvudverk, äckel. om den har ont behöver väl inte den gör så att jag får ont :S ?

jullov som är bara 2 veckor långa, 2 VECKOR??? USCH DOM BORDE VARA LÄNGRE.

INGEN VILL TILL SKOLAN NÄR DET ÄR JÄTTE KALLT.

men då kan man passa på att ha på sig heta tjocktröjor eller halsdukar, rawr.


what ever

hah, 3 olika headers, made by me, fulfina, vilka tycker ni e finast? 1, 2 eller 3 ?
pussar



det regnar.

jag och mamma snacka om ett läkat besök, för att mitt öga blir helt cp.
den lever sitt elaka liv mot mig. den har säkert elaka planer emot mig. typ som att.. den vill hoppa ur mitt öga eller nåt.
när jag dör får någon ärva mitt öga och vara elak emot den,precis så som den e mot mej!
men slutpratat om det, ändrade min header igen, jag ska hålla på att ändra tills så länge idéerna slutar och jag har fått min dröm header,

plus att skolan börjar imorgon, klockan 9 i guess.
kärlek / jhuss

proffsbloggfixare?

hejsan, jag skulle vilja veta om någon kunde fixa min blogg min.
orkar inte med vanligt blogg.
snälla snälla snälla?
jag kollade på bloggar genom blogspot.
och hittade en massa fina, och min blogg blev bara en tönt blogg.
LOVE

ur en dröm

carro ringde och frågade efter jonnymötet & det var klockan 9 typ.
och jag kunde inte somna om så jag satte mig bredvid tv:n,
och nu sitter jag här.
vad ska alla andra göra idag :)?

pyss

plattång imorgon

ja imorgon ska jag köpa plattången, ska bada badkar snart, hah jag ska göra body peeling faktst.
och jag måste duscha idag. det är en wella shamnpo som är där nere och den e jätte bra, den doftar också.
när jag duschade där nera använde jag en inpackning, alltså balsam sak som doftade jordgubbar & det gjorde håret silkeslent, skoja det där var överdrivet men det återfuktar det, inpackningar är bra! fast använder det .. aldrig.
jag försöker bara låta klyfigt.
rensade mina skåp sendan när klockan var 8 mötes jag och käraste och satte oss iskogen sen skildes vi åt.
käraste kom hem till mig lite och vi lästa brev som jag fick för typ 4 år sen.

puyssjhyss

header kris

och nu när headern funkar så.. är det bara så himla svårt att välja vilken header man vill ha, right?
den som jag har nu är lite.. aa udda. skoja nej men den är lite skum.
jag vill ha en fin header, behöver inte va en bild på mig, men anyway. ont i ögat! jesus !
och jag tror.. att jag vill ha den där mobilen, vilken annars liksom :( ?
alla andra e fula, knappast ingen har den där mobiljäveln, omg skoja. men hur som helst, ska jag tvätta ögat snart.

love, jhuss


skinnjacka or not?

hejsan, ett till inlägg, provade på en skinnjacka, den var fin men jag kommer säkert aldrig ha på mig den,
passar den?
senare idag kollade jag och bv på film, och sen så hände det något med mitt öga så det bara blödde, alltså blödde vatten, salt vatten, coolt att man har salt vatten i ögnonen, checka det nästa gång ni gråter !

hurmåralla?

rubriken var lite kontig.
men jag vill verkligen inte använda min ny gjorda blogg.   www.josephne.blogg.se
eller okej, jag kommer säkert använda den om den här får damp.
men det kommer jag ju skriva in såklart, så var inte ledsna, jag vet att ni älskar min blogg ( hahahah noot )
a men imorgon ska jag köpa en plattång, äntligen alltså.
jag följde med carro för att klippa håret, det blev fint. medans satt jag & läste en massa tidningar och såg att scarlet johanson sjunger tydligen nu också (?)
och jag köpte 3 nya örhängen, diamant örhängen, svarta hjärtor & ett par as fula som jag aldrig kommer att gå runt med.
någon som kanske vill ha dem där fulingarna?
hih vi träffade nadja & linda där också, dem gick in i någon affär.
a men jag hade tråkigt igår på natten.. först testade jag några tröjor, sen så kastade jag bort en massa mupp kläder som var kvar, usch!
och jag gjorde läppglans test, själv tycker jag om den sista bilden på läpparnas färg. den första är verkligen rosaröd, och den klibbar ihop sig as mycket, och den andra är helt okej men den har jag fått från en tidning, ingen kan köpa den.
den andra är något franskt märkte och smakar gott, alltså inte så att man slickar på den, men aa ni fattar?


damp helt enkelt

jag fattar ingenting, jag blir bara sur, ja visst är det den hemska oturen som alltid kommer till mig.
har jag kanske tappat en liten spegel, & sen har jag fått en sådan otur, små pytte små patetiska oturs saker händer mig heeeeeeeeeeeeeela tiden, till & med utan att jag märker det !
så irriternade, nu.. när bloggen inte funkar, det händer typ 1-2 gånger i veckan, det räknas med otur, och andra små saker hela tiden, jag orkar inte, det känns som en ond häxa har förbannat min blogg!
håller på att göra en ny blogg, men så används mina hotmail adresser redan, och jag raderade 2 av mina test bloggar, men så funkar det ändå inte att använda dem hotmailen, SLYNIGT ELLER HUR?
och sen så funkar det inte att logga in på ett annat konto, och jag använder aaaaalttid samma lösenord. fiitigt av den, eller hur?

pussjhuss

hett hår

gudomligt hår som kändisar har, bland annat lös hår och jätte dyra hårstyling grejer, men ändå.
kolla på nicole ritchies hår? visst är det bara sååå fint?
& förresten så tänkte jag på.. en ny blogg (?)
men ändå vill jag ha kvar den här mupp bloggen !

phjuss

tack för hjälpen

en människa gav mig tips att ladda upp header fotot på pea, och det funkde, det är därför den inte försvinner.
och jag dör om den gör det. då tar jag fan bort min pea äckel blogg, skoja men aa. jag ser läskig ut på bilen fan men ska ändra när jag kommer hem.
siter med linda och hon har berättat sina saker som hänt under denna vecka,
och jag knapast något, kommer aldrig ihåg händelser.
just nu, längtar jag faktst till skolan, jag vill se dem där 2 nya människorna som ska börja i vår klass, och HAAANI & FUMBA (a).

puss / jhuss

drömblogg

hejsan, jag kan bara inte komma över den där bloggen jag spnade in typ för 4 dagar sen, jag vill ha exakt en sån blogg?
det var inget med photoshop utan den va orginellt fin, jag vill haaa ??!?!?!
sedan kom jag på att, jag vill ha en ny blogg design, jag orkar inte hålla på att byta, men jag vill fortfaande ha en header.
kan någon berätta till mig varför den bara försvinner :( ?
jag väljer fashion designen och sen så börjar jag nästan alltid om.
men ändå så funkar det inte? samma sak med bakrunder, därför har jag världens tråkigaste blogg.

peace / jhuss

vilken mobil,?

hejsan. jag vet inte vilken mobil jag vill ha nu?
mamma frågar typ all the time men jag ger snart upp hoppet och vill ha en digital kamera istället, skoja jag behöver verkligen en ny mobil. ofta att jag ska gå runt med den här 3 mobilen, haha aja.
men jag saknar min thai gansgster mobil som försvann, jag kan bara inte komma över den, och om jag skulle köpa en likadan mobil skulle det kännas fel. hah xd
men tycker ni att jag borde få den här; haha mobba mig inte men jag har inte sett många med den.

ingen rubrik

hah no rubrik idag, inget som passar idag, men idag har jag möte med jonny, hihi.
jag måste ta med mig mamma för att vi ska planera våra planeringar tillsammans tydligen, men igår såg jag filmer shutter, eller hur det nu stavas, & den va ganska läskig, typ wow! men idag ska jag också tydligen träffa käraste & vi ska kanske iväg till stan eller skäris. men jag vaknade så här tidigt eftersom vi ska ha pleneringen klockan 12.
vad ska alla andra göra idag :) ?
pusspuss


cooling

hejsan, jag kommer ha den här stilen i evigheter om inte den blir fittig och typ gör så att bilden inte synns längre.
jag har typ fixat min design i 1 timme nu & jag hatar min blogg för att den är så jävla elak mot mig!
den vill inte göra så som jag vill att den ska va! oh äckel blogg. hatar dig just nu.
men jag ska till sofia & lucas idag, kommer inte vara där sååå länge, men har saknat dem ganska mycket.

pusspuss / jhuss

the voice

tjabba, på morgonen kom amanda förbi hos mig, för att hon hade råkat somna hos Giselle, hah.
det var så skönt att träffa henne eftersom jag inte träffat henne på as länge, och hon var så bruuun!
men sen sp var hon tvungen att gå, för att jag och carro var tcugna att följa med till heron, och sen fick carros pappa sktjutsa oss till the voice, men vi gick inte dit direkt, utan jag,carro & paulina drev och förstörde allt till männikor, fett synd om dem. det blev ett par bilder som ni ska få sen. och sen så tyckte vi att det var dags att gå till kungsan, och vi träffade bland annat jessica frejd och hennes kompis Malin, och vi försökte tränga oss fram,men det va as trångt, jag har ingen lust att skriva så jag skriver bara kort. vi skulle träffa en viss person men allt blev så jävla cp så vi gick, för att carro blev hungrig, och sen så försörde dem där bilarna allt som körde runt och typ sjöng. irriternade,
men hur som helst var vi med patti och paulina sen, och vi såg petras kompis, och vi trodde att det va nån annan. hah sen såg vi axel och hans bror, och dom va as lika. när vi trängde oss fram vare nån peddo som typ kollade på oss as mycket som om han skulle typ våldta oss eller nåt skumt.
& vi skulle möta amanda & typ bella men vi fick aldrig tag på dem, det gick fan inte att ringa :S
kom hem typ halv 1 eller nåt, och jag var skumt trött då. och jag har fått en äcklig röd pick på pannan som förstör allt.

pusshejdå.


hur gick det till?

hejsansvejsan, jag såg en as fin blogg. eller den var helt normalt men den hade så fina detaljer och jag ville läsa den, men nu hittar inte jag den bloggen längre! blir så irriterad för att jag vill liksom ha en likadan blogg, inte samma header såklart för att det skulle bara va psyckhopatioskt, men typ lite av stilen, jag kommer bara ihåg en glimt av den.
vet ni hur ledsen jag är nu :S ?
men idag ska jag på the voice med amanda som jag har saknat, carro, n bell.
puss äckel jhuss

hejdå header

allt bara förstärdes,! matte kunde itne heller se min header.
jag kan inte se den? inte ens ni ?!
nej juste! jag ska ta bort den, äckel svikare!

lyckat hår

hejsan, visst är det så om man fixar sitt hår jätte fint hemma, sen ser det misslyckat ut när man har varit ute eller typ så?
herrejösses, jag avgudar mitt hår på dem här bilderna, har mer bilder men ni får bara två.
meningen är alltså att man ska bara se mitt hår nu, haha jag började fota för att ja gillade mitt heta hår den stunden.
& någon hade förut kommenterat att ; hur jag kunde få mitt hår så.
det var då när jag hade en headern från samma dag när jag hade gudshår.
och jag vet faktist inte? det var en lyckad dag bara :| ? jag kommer knappt ihåg vad jag använde för balsam.

hunky panky

hejsan läsare, eller a ni som läser min heta blogg. jag har inte blivit trött på min design :) bra eller hur? och headern har inte försvunnit, har varit på konfan idag, & jag ska spela jesus maria, hah tänk va coolt det ska bli, eller a jag komer säkert klanta till allt på vår redovisnings dag, och min mamma trodde att jag bad varje kväll fett synd, det är bara psyckhopatiskt eller? men hur som helst, mååste jag bara säga hur jag hade uppfattat jesus och det hela.
min mamma snackade något om att jesus blev korsfäst när jag va as liten, gick på dagis så ni kan inte mobba mig för det här! min mamma sa att maria besökte jesus när han var död på korset, och då trodde jag att det var min dagislärare Maria som hade besökt honom, fett synd. jag trodde på det typ 100 år tills jag fröstod att det hände för typ 2000 år sedan.
men jag kommer inte ihåg om ja någonsin frågade Maria om den här jesus saken, fett synd om mig.
men alla uppfattar fel.. typ.
thah, hejdå sexi.


josephines tankar

tja sexi människor, kom precis på att det låg en godis påse framför mig, och jag vågade inte röra den.
den såg äcklig ut, men jag tog ett par godisar nu, och dem smakade skumt, och det här är faktist mina kvällstankar som ingen kommer fatta någonting av, maybe bara jag(?) men hur kommer det sig att om en blind person inte har sett på hela sitt liv, kanske vet hur en person ser ut? sjukt skumt faktist, eller.. a men tänk om dem plötsligt får tillbaka sin syn pågrund av något jesus mirakel, sen så ser dem hur världen realy är, det är värsta chocken för dem ju?
tänk när dem hör typ; oooh kolla va fin tröja, den är blååå! guuud! / undra hur dom tänker på färgen blå. stackars dem,
om jag skulle få välja mellan hörsel eller syn? skulle jag absolut välja att jag ade kvar syn, hemskt att inte se hur man själv ser ut, man kan inte se sina vänner, sina upplevelser eller inte se något alls!
min andra tanke var hur i helvete ska man vara den personen som alla andra vill att man ska va? ofta att man ska leva in i den personen någon människa vill att man ska va, eller a.. helt och hållet falsk identitet, när den själv vet hur den själv är, ingen fattar något säkert men, ofta att jag ska börja tycka om pingis bara för att någon av mina kompisar gör det?
självklart kan man börja gilla det om man spelar det och ba; WOw det här äär ju kuuul !!!
men jag kan bara säga, att ingen kan nååågonsin tvinga mig at börja på :  fotboll ( eller kanske ), basket eller handboll.
basket verkar vara så himla svårt och krångligt. hur kunde du carro spela det? din äckliga slyn basket proffs. avundsjuk!

oj glömde hela min dag, det var så att jag och petra & cari åkte till ung08, & såg sedan jenws & hennes kompis.
& det tog inte lång tid innan det började regna lite smått, & sen så började det regna mkt, men det gick över efter en halv minuto. men sen så vandrade vi i stan och hade great. något sånt orkar inte skriva om denna jesus dag.
väldigt trött är jag, fast klockan är bara trots allt 22.09 ?

men ska säga hejdå nu era muffins.
/ jhuss

bli smart

hejsaan, jag skulle vilja veta en sak (?)
kolla, om man söker tillexempel på plattånger på internet sen står det till exempel en affär vart den varan finns,
sen står det inte vaaaart affärren ääär ? det är ju så irriterande, ofta att jag ska springa här i stan och leta rätt på affären?
no way, ska fan söka på hitta.se , det är ju kanske det dem vill? hah fy va smart.
men har fönat mitt hår nu, och ska snart iväg till konfan, återligen 2 timmar där ( hah återligen, vad e det för ord ? )

kisses

partaj

Åsa sa; men du har ju också fina ögon lock, (tillmig)
ofta man ger en människa en sådan komplimang, ? men det var bara för att vi snackade om sminkning,
hah annars hade det låtit väääldigt skumt, ba; men guud va snygga ögonlock du har.
haha skum komplimang, men Åsa var faktst trevlig, kom på att jag har varit på hennes fina landställe i Skärgården typ för 100 år sedan men det va trevligt, Jonathan badade då, och det va hur varmt som helst där, men vi var bara där i en dag.
kommer knappt ihåg hur fint huset var, eller aa bigmama stugan dåra.
men jag tog lite.. foton när jag väntade på maten; haha hade faktist lite roligt, mobbade foton. ;




pussjhuss,

2008-08-13

tjabba, idag hade vi konfan och vi tog foto med dem där vita sakerna på oss, kragen kliande min hals ganska mycket.
men så köpte jag fotot men vi har inte fått det en, snart ska ajg börjar städa, och typ sånt.
men jag måste bara säga att jag är ganska nöjd med min egna design, flyttade rubirkena till mitten och sånt.
men hur som helst, ska jag säga hejdå.

hejdå, / jhuss

american pie

hola bola, kollar på någon skum wannabe american pie på 6;an.
eller det är typ aa, american pie fast annorluna, men hur som helst är jag trött nuförtiden, skumt?
men jag ska se ett avsnitt av sex and the city idag, orkar inte med andra, är så trött.
ska vakna 8 imorgon för konfan, vi ska fortfarande äckel fotas, ska förstöra hela bilden, skoja.

pussjhuss


Tomorrow

hejsan hetingar, nuuu har jag fixat min blogg sexig. (hah) nej men den blev allafall cool.
headern kommer säkert förvinna, och jag kommer få damp igen på det, så.. vi får se hur länge det håller sej, för att nu lovar jag mig själv att inte ändra desgin om inte headern ba försvinner.
men hur som helst har jag lärt mig själv en hel del :) - coolt va ?
men jag var i stan idag och vi såg Julia vid statonen med hennes syster, men jag köpte 2 tröjor från Zara. en grå kofta, och en t-shirt, sedan köpte jag en söt t-shirt från Cubus och sen en het vinröd grejtröja från Vera Moda. Och gråa jeans från cheap monday.
och när vi åt i donken så såg vi mickis där och hälsades.
imorgon är det konfa, och vi ska FOTAS med dem där vita sakerna på oss, hemskt eller hur?
hahah, och imorgon kommer Åsa till oss, mammas snobb kompis och vi ska tydligen äta middag och sånt.
och jag lovade baka egna kladdkakor, så jag måste göra det nu (?) men det gör jag alltid ändå. så det gr inget.
kärleks pussar/ jhussjhussjhuss

jphus.

hola, jag har ingen aning hur jag ska ha min blogg. jag vill ha något fint & typ elegant, skoja men typ lite unikt. kolla min design nu? så jävla tråkig men jag ändrade faksti kommentars fältet, nu står det bara: kommentera sötnos?
haha hittade inte på något annat jag skulle kunna skriva?
men, hur som helst.  har någon annan tips hur jag kan ha min blogg, altså desginen.
bakrunden och headern bara försvinner hela tiden :|

pyssjhyss


sexandthecity

45 minuter kvar till den börjar på 3;an.
men mamma visade härliga bilder till mig från indien, det va så roligt att vara där.
alltså på internet visade hon rummen vi sov i, haha kommer knappt ihåg resan, men jag blev brun kan jag bara säga.
imorgon ska jag kanske till stan, & vi ska kanske möta vår beundrare. men jag vet inte.
nu ska jag sms;a min käre sex symbol.

kärlek,


onödigt inlägg

det finns ingenting att göra, sitter med morgonrok, och typ osminkad & helt trött. men jag kan inte sova.
skirver helt skumma inlägg bara för att jag ska roa mig med det,
snart kommer mamma och bror hem & mamma har köpt en pizza till mig för att..jag vet inte varför(?)
men japp. ska nog börja ta på mig kläder, det är as varmt med den här rosa morgonroken.
juuuste, glömde berätta att på gotlans båten hemåt så såg jag min granne bosse där, vilken sammanträffning egentigen, tänk va coolt? sedan när jag kom hem så sa han;
- jag glömde fråga om du ville ha skjuts?
men min elaka pappa hämtade oss.
kyssar, J

-


( hah hittade "gamla" bilder på mig, puss )

duärenbön

haha det blev typ det längsta inglägget ever, och ett par heta bilder ( not )
men japp, det är äckligt väder här just nu, i stockholm alltså. typ skumt men ändå lite höst - väder.
och jag ska inte göra något idag, verklinge inget, och gissa vad mamma sa idag  ?
hon ba; men jag kunde ha köpt sommarlovsbusskortet till dej.
och jag bleeeev sååååååååå arg jag ba; men vafan jag snackade om det hela tiden förut och du köpte bara remsor till mig :S vafan ?
sen hon ba; ja men jag fattade ju inte då..
jävla äckel skabb mamma, jag tjatade om det typ hundra år, men eftersom hon e så seg så förstod hon det nu :S ?
va e det för äckel mamma, jag ska fan bli smart när jag ska bli mamma.
sen ska dom få exakt vad dom vill, puss jhuss


hemma igen,

hejsan aaaalla. jag har ju inte bloggat på en heel vecka, & har faktist inte ens sakat det (a)
men jag var i gotland, någonstans i fårö. & vi var ju där med konfan så det va inte speciellt kul. inte alls ..
bara tiden med dig bästids, vi fick faktist gå omkring vart vi ville, och det fanns inga gränser man inte fick gå på. men det typiska var att det fanns ju ingenting, verkligen ingenting där vart vi var, hästar, landskap & typ väg.
Visby låg typ 100 år därifrån, herregud, måste bara säga att några psalm sånger har fastnat i huvidet på mig, och orden i dem där låtarna ääär heelt sjuka faktist, ofta att gud ligger närmare än hjärtat :S det är helt sjukt, han skrev säkert själv dem där låtarna om sig själv för att han ville få mer självförtroende, tänk om jag skulle göra exakt som han, så alla kunde sjunga härliga låtar om mig, men jag lever ännu, men hur som helst så tog vi foton där, i det där ödet och jag fick en stöt av en koss stängsel när jag skulle gå över, det var som en chock för att båda var helt inne att komma ut ur staketet.
hahah, jamen vi hade allafall skoj när det gällde att komma bort från dem där stugorna, ibland var det skoj.
men näst sista dagen besökte vi Visby, och det var härligt väder, jätte coolt eftersom hela veckan var det fittväder, regn & sådant. men jag hittade en plånbok och tog såklart den.. nej det gjorde jag inte utan en man kom helt stressad upp för trapporna och snakcade i telefon, så fråga jag om det var hans, eftersom id-kortet liknade honom, och jag räddade faktist hans liv, plånboken hade ganska många kort och skit, men jag fick en behärskad hunding av honom, och jag hade lite tur för att jag kunde köpa ett par fina svarta ballerina skor som kostade hälften av priset, så avslutade den historien, men sedan skulle vi fika med konfan, typ på en gräsmatta, men jag och carro satte oss med ett par hetingar som solade och ena stammade typ all the tima, stackarn skämdes säkert as mycket.
och igår; skulle vi vandra i Visby igen i 3 timmar ungefär. jag och calin fick en massa gratis saker eftersom vi fjäskade as mycket, vi mobbade en man som inte visste vem paris hilton var, han trodde att hon var ett band, (?)
ja men så tog vi okcså foto med en man som sålde gotlands saker, och vi frågade om han sålde en tröja vart det stod: stockholm på. men dt var ju en gotlands butik, men mannen var såå söt.
och sen så kastade jag varor på carro i en anann butik, och mannen där inne fick damp för att vi tog sönder halshband, hah ingen respect, skoja men vi råkade skvätta vatten på 2 killar, men sen fick vi reda på att mannen som inte visste något om paris hilton var hans KUSIN! och vi skratade as mkt för att vi sa elaka saker om honom.
stackars oss, vår vanliga otur, men dem fick visa oss till hamnen, men innan det så snakcade vi med en man som faktist hade bott i gotland i 7 månader bara och kunde bra svenska, sen sa jag elaka syrianska ord till honom, men han ba skrattade,sen övertalade vi honom att vi fick is-saft eller vad det nu hette.
sen hände det annat skoj men jag orkar inte berätta allt för att det skulle bli typ dubbelt långt som det här.
men här får ni några bildero ;
pusspuss/ jhuss

3 fula bilder på mig

haha nu ska ni få 3 fula bilder på mig, på den första är bella med men det är bara jag som blev aas ful på den;
hah den andra är så jääävla ful och den 3 skrattade jag och amanda lopez åt för att ni borde bara sett mina ben dom såg ut som maestro, iuh +o(. skickade även den fulaste bilden på mig till walle för att han fick se den, okej det kanske inte är den fulaste men så skabbig.

pusss, j

busskort

hejs, mötte carro and natto för att jag skulle ge dem hennes busskort som var hemma hos mig, och pengar til godis för imorgon, för att jag orkade inte följa med men carro fick istället köpa godis till mig, hah (a)
men idag mååååste jag kolla på sex and the city. men kommer säkert va as trött på morgonen eftersom jag måste vakna 7. men oh, jag vill inte missa sex and the city under den tiden jag är borta, en hel vecka alltså.
den där slynan carro ska få skuts av mamma, som sällan kör ( aldrig ) a men hon ska skjuttsa oss först till nynäshamn.
men hur som helst, så chatatde jag med amanda lopez och hon verkade ha det super trevligt där i spanien, jag ville bara va där och sola. kuk asso. chattar med walle som har varit i gotland, och jag tvingade honom att skicka lite foton
från gotland när han was there,
pussar -J


gotland.

hejsan idag var jag med mamma och handlade mat, först skulle vi göra id kort med bror och mig men sen blev det nåt krongel för att pappa hade glömt att skriva under, hah men hur som helst ska vi göra det nästa vecka eftersom jag ska ju till Gotland, så det funkar ju inte då?
men när jag skulle öppna en vatten flaskan så sprutade den på mig och jag blev helt blöt, haha mamma bara skrattade ocg tyckte att det va kul medans jag skämdes där bredvid henne, (a)
men sen så köpte jag en svart tröja, den va ganska lång. men hur som helst åt jag sedan när jag kom hem.
och ska packa idag och grejer, för att vi ska åka till gotland imorgon, så kommer nog inte skriva under hela veckan.
take care, J

hejsansvejsan

tralalala, hah ni får veta vad jag gjorde igår, när jag sedan kom hem från caroline, hah.
jag använde brun utan sol på mina händer, skulle se vad som skulle hända, och det ser.. lite skumt ut, och i ansiktet.
men det är det att jag vill inte vara helt vit när alla andra e typ helt bruna, hoppas att alla är som jag!
skoja, men jag har faktist tänkt mycket på solarium, jag vill också kunna gå utan smink, :(
pussar/ J

dagens bild

hejsan, kom bara på att jessica alba från tillexempel filmen the eye var helt perfect fast hon bodde ensam och var helt blind, hon vaknade upp med skinande hy, och håret var helt perfect, allt var så fint.
men som ni kanske har märkt sminkar dem människorna ändå på filmen fast dem ska va " osminkade ".
man blir ju själv ledsen över att se dem vaknat upp med perfect ansikte och skit,
men det är ju en film, dem sover ju inte riktigt där, men ändå. dom borde göra henne helt ful egentligen,
kom visste ju inte ens hur hon såg ut :S efter som hon var blind.
men hon ser säkert inte heller så perfect ut när hon vaknar upp inreallife,
men, så hittade jag fina bikini bilder på henne, hon har så fin kropp också:

nu dag idag

tjabba! igår kollade jag & carro på the eye , och vi kollade även på hennes heta turkiet resa foton. japp och sen så somnade vi på sängen och vi sov typ as länge, haha men sen kom jag hem vid någon tid,
och sen så hållde jag på med nåt i mitt rum, typ.. var ganska trött och tvättade av sminket and so on.
sen läste jag sandor/idag boken som låg där, när jag ändå inte kunde sova, och jag som läste så jävla trögt, hah läste bara 23 sidor sen så började mina ögon kännas trötta. & plöstlgit så typ " drömde " jag om att jag hade snackat i telefon med carro, och sen så låg telefonen på nattduksbordet, och sen så blev mina ögon typ helt lulliga, och jag var halv vaken när jag hörde något utanför mitt rum och jag kunde inte öppna min mun eller varken röra mig, det va så läskigt som om någon hade limmat fast mig, helt och hållet, det så läskigt.
nu ska jag tydligen på och äta frukost, för att jag e så hungrig.

/ J

carolinerhawi

jag vill bara tacka för att jag är verkligen din bästavän, jag har saknat dig i 2 veckor, 2 fucking veckor?!
bra att jag klarade mig, och det va bra, för att jag grät faktist en gång när jag tänkte på att du inte fanns vid min sida när jag hade massor med problem med min familj och annat som du bara hade missat.
men jag kommer ha det bäst den dagen du kommer hem calin, för att jag har saknat dig jäääääääääääätte mycket.
100 pussar på dig caroline rhawi,

& nu när jag ävern skriver detta, måste jag säga att jag älskar lil wayne den däe bazzaren §

linda och jhuss

hejsan, japp som jag kanske sa redan, eller sa jag (?) så skulle jag till linda. och vet ni ??? den där restaurangen nedanför mig har öppnats! liksom vet ni hur glada jag är? om jag är sugen på nåt annat.. typ annanslags mat, så kan jag gå ner en bit och vips så ser man hetingen, asso restaurangen där. wow!
aja , orkar inte snacka om det (?) för att jag åt faktsit en sexig glass idag med L, och så stannade med bil och mannen där inne va en spaniola men han va peddo, typ betraktade min glass all the time, och sen körde dem fort igen.
det va lite äckligt, för att linda & jag vågade inte ens kolla mot bilen, sen så vare en man som inte fattade när jag sa;
sho bre, på skoj, och linda va tvungen och ersätta det till den där söta mannen.
& när jag gick hem så gick jag alltså barfota, för att jag dumpade mina skor vid en bänk, haha jag och linda drog sönder dem, haha stackars svarta skor, ni hade det så bra, inte.

haha tänk seriöst att vara en sko? fyfan va ont det gör, när man tillexempel hoppar, så ba slår man sig mor asfalt.
stackars skor, ska börja gå barfota ( nej )

kisses /
jhuss. och kolla min fina design!

gotland snart

hejsan hetingar, på tisdag ska jag till gotland med konfirmations grejen, och vi kommer vara där en hel vecka, ända till nästa söndag dåra, men sedan så kommer vi konfirmera oss med dem där vita sakerna, ingen får komma och kolla!
men idag så var malins där och även emelie den här gången, hah och vi var tvugna att fota oss, pinsamt.
jag visste inte att det va idag, men hur som helts.. kom jag hem från jenws idag, & vi kollade på house of wax,
pussar / j

RSS 2.0